lördag 8 augusti 2020

Alfons

 Den 20 maj 2020 föddes Flash'n Smash Prince Charming (Alfons). Eftersom det bara var en valp och Alfons var en lite större valp så blev det kejsarsnitt och vi är så glada att allt gick så bra lugnt och fint. Både Pim och Alfons fixade det bra och Pim tog till sig sin valp på bästa sätt.

Tråkigt att det var bara en valp vi hade så många fina (lämpliga) valpköpare som önskade sig en cavalierkompis men det är värt att vänta på sin valp. Efterfrågan är stor och det föds inte så många valpar och vi hoppas att ni  hittar er valp i framtiden.

Eftersom Alfons var ensamvalp fick han mycket tid och var i centrum hela tiden. Sommaren gjorde att han fick vara ute mycket och förstod snabbt att ute gör man sina behov, klart att det hände olyckor inne men inte många och koppelträning i olika former hanns med. Alfons gillade att busa och upptäcka livet, väldigt nyfiken på det mesta och han gillade de andra hundarna (och de var förtjusta i den lille) och så klart även nya människor var spännande för honom.
Vi fick rå om Alfons i 9 veckor tills det var dags för honom att flytta till sitt nya hem och det kändes så bra för oss att hans nya ägare hade besökt oss ett flertal gånger och fått följa Alfons och Alfons bekantat sig med dom innan flytten.


Vi önskar Alfons och hans fina familj lycka till 🐕







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar