fredag 23 januari 2015

Träningträning och annat!


Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade igen, vad har hänt på sistone då?

Joo jag har faktiskt börjat mitt hundfrisörsutbildning bland annat, detta halvår kommer verkligen bli spännande!
Detta kommer jag skriva mer om i ett annat inlägg, för nu ska jag fortsätta att skriva om annat :-)

I veckan har det verkligen varit en träningsvecka, i måndags var jag med Annica och hennes hundar och tränade i Loboohallen.
Vi tränar ju lite allt möjligt som vi brukar. Vi tog bland annat fram slalomet och testade det för första gången, det var väldigt kul att se Pim för man såg hur hon förstod på ett ungefär hur hon skulle göra :-) Så detta är ett hinder vi kommer fortsätta att träna här framöver. Slalomet är ju faktiskt ett av de svåraste hinderna att få till, det krävs mycket träning!
Vi tränar ju även freestyle inför vår tävlingsdebut, just nu håller vi på träna in att Pim ska hoppa över mitt ben.

I onsdags var det också dags att åka till Loboohallen, denna gången var det utställningsträning på schemat. Vi var några stycken som tränade var för sig i utställningssammanhang. Pim är ju lite osäker att vara på bordet så det försökte jag träna med henne. Sedan är det alltid bra att träna i samma hall som andra hundar och hundraser.

Igår (torsdag) var det åter igen dags för ett besök i Loboohallen med Annica och hennes fyrbenta. Denna gången tog vi fram gungan och slalomet och även lite hopphinder.
Pim tyckte gungan var lite läskig, hon ville först inte gå upp på den men tillslut så gick det!
Än så länge får hon ju lite gå själv utan jag håller i gungan så det inte ska gå för fort och smälla till så hon blir rädd.
Men man får ju ta det stegvis och jag är ändå nöjd att hon gick upp på den fast hon tvekade :-)

Här är en bild på träningstjejorna:

Tingeling, Baffi, Prillan, Pim och SheilaInga kommentarer:

Skicka en kommentar