torsdag 8 januari 2015

Freestyle

Jag har faktiskt satt som mål att starta med både Jessie och Pim i en freestyletävling nu i år.
Vi har börjat träna lite smått men än så länge har vi lång väg att gå!
Jag känner för att komma någonstans behöver jag ett mål att gå efter och jag gillar inte att sätta mål som jag inte kan klara av utan detta målet känns högst realistiskt :-) Nu får jag ju också hoppas att det anordnas någon freestyletävling inom lämpligt avstånd och att det inte är samtidigt som jag ska på någon annan aktivitet. Men förhoppningsvis så behöver jag inte tänka på det, har ju faktiskt 12 månader på mig :-)
Jag har börjat få tillbaka min träningslust med hundarna, jag kände lite att det tog emot ett tag då jag fick lov att omplacera min älskade (och nu världens finaste ängel) Mira.
Jag är har ju även som mål att träna både rallylydnad och börja lite smått med agilityn med Pim nu i år så vi kanske är tävlingsklara 2016. Annica (In High Spirits Kennel) och jag har redan hunnit boka in 4 träningstillfällen i Loboohallen där vi kan träna inomhus nu under vintern så det känns toppen att ha en lika taggad träningskompis som jag ;-)
Vi har hunnit vara där två gånger redan för övrigt och då har vi tränat både rally och lite agility.

Sommarbild! Inget trevligt hundväder ute nu med blötsnö och slask.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar