måndag 14 november 2016

Inofficiell Utställning Vindeln

Dags för en ny inofficiell utställning.
Västerbottens kennelklubb anordnade i lördags utställning i Vindeln och det var en riktig kall dag - 16 grader ute på morgonen. Utställningen höll till i ett ridhus och det var helt ok med värme inne i ridhuset för hundarna men ute var det i kallaste laget speciellt för Elitas tassar, oj vad hon frös.
Så till utställningen först ut som nr 40 var Elita. Hon skötte sig bra i ringen men stördes lite av att det luktade och det fanns nog lite hästbajs i spånet så nosen var lite för mycket nere i spånet.
På hennes Diplom kunde man läsa: bra proportioner, välutvecklade detaljer utifrån ålder gällande vinklar, benstomme och rörelser. HP BIR-valp och BIG 3 blev resultatet för en mycket duktig Elita. Elita hade turen att få träffa en liten podengopojke i hennes egen ålder så de kommer nog att ses i framtiden. 
Gry hade nr 172 på sin nummerlapp och hon var också så duktig i ringen.
På Grys diplom stod 11 månader glad och pigg juniortik. Feminint huvud med fina proportioner. Mörka fina ögon. Välansatta öron med bra behäng. Utmärkt topline. Härlig svansaction. Prima förbröst och kropp för åldern. Harmoniska vinklar. Rör sig väl runt om. Bra pälskvalite. Gry fick HP BT och blev BIM.
På diplomen stod att hundarna var trevligt visade respektive väluppvisade och jag kan hålla med att Josefin gjorde ett mycket bra jobb i ringen med de små. På vägen hem var det så vackert himlen var alldeles rosa/orange och bilfärden gick i ett huj hem. En riktigt trevlig dag

/  Carina
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar