tisdag 14 juni 2016

Rallylydnad 11-12/6

I helgen har vi varit på rallylydnadstävling. 
På lördagen var vi här hemma i Umeå och på söndagen i Njurunda.
Det var dubbla starter både i Umeå och i Njurunda, så vi hade två försök varje dag.
Jag har bestämt mig för att hålla mig kvar i nybörjarklass ett tag till med både Jessie och Pim, då jag känner att både jag och mina hundar behöver träningstävla, ännu är de och jag inte redo för ett steg till. Vill inte göra det för svårt så de tappar lusten.

Resultaten i helgen:
Jessie: 98, 94, 93, 85 poäng
Pim: 100, 82, 80, 72 poäng

Pim började helgen med storslam, 100 poäng och första plats då såklart (kan ju inte bli bättre!), efter den underbara starten gick det bara sämre och sämre, svårt med fokuset, det är det vi behöver träna på.

Jessie var duktig som vanligt i egentligen alla starter, 3 starter över 90 poäng är inte fy skam.

Här är lite bilder på mina prinsessor med priser och rosetter från helgen :)
Pim

Jessie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar