torsdag 15 oktober 2015

Sov så gott älskade Tex


Vi har haft 11 underbara år med vår älskade Tex.
Förra veckan förstod vi att det var dags att ta farväl av vår familjs första cavalier.
I måndags somnade Tex in lugnt och fint och vi var med honom. Många fina minnen bär vi med oss och vi kommer aldrig att glömma dig vår finaste. Sov så gott.Regnbågsbron

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

När ett hund dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka hundarna blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Hundarna är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar