lördag 14 mars 2015

Allt möjligt :)Idag har jag och Pim varit i Loboohallen då Umeå Hundungdom hade Freestyleträning.

Vi tränade lite trix och jag ska försöka träna bort mina handtecken som jag använder så det blir mindre hjälper (=högre poäng tävlingsmässigt)
Så nu fortsätter vi träna och siktar mot tävling här framöver :-)

Vad har mer hänt på sistone. Jo vår enda trefärgade Bobby har fyllt 9 år och det firades så klart på det sätt som han uppskattar bäst lite extra god mat och lite extra egen tid. Ofattbart att nio år har gått sedan vi fick vår Bobby. Han är en härlig hund som gillar att arbeta, trivs att vara på agilityplanen, träna freestyle och för en godbit gör Bobby allt.


Vi har även haft en cavalierträff och denna gång höll vi till här i Röbäck. Vi gick en promenad på lite halkiga vägar och sedan hade vi fixat lite fika så hundarna fick lite hundgott och vi andra kaffe och kaka. Alltid trevligt att sitta prata en stund och de fyrbenta uppskattade nog också att få träffa sina hundkompisar. På bilden är det Pim och syrran Prillan som uppvaktar lilla Herman.Senaste dagarna har varit underbara vädermässigt. Idag lördag passade vi på att vara ute i skogen, skaren bär både oss och hundarna. Hundarna trivs och efteråt är de så nöjda och trötta. Jessie rent flyger fram över snön.


Passar på att visa en bild från i morse, finns det något härligare än en helgmorgon inga måsten bara mys, här myser Tex och Jessie i sängen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar